VÆGTTABETS ANATOMI

Vægttabets anatomi er en vægttabsgruppe for dig, der gerne vil have styr på og kontrol over dit vægttab. Det er for dig, som har forsøgt at tabe dig før, uden held. Dig som gerne vil gøre noget godt for dig selv, og som ønsker viden og værktøjer til at lave en varig forandring.

Kroppens ældgamle indbyggede overlevelsesfunktioner i kombination med den overdådige adgang der er til mad i dag, gør det i høj grad svært at holde et vægttab for de fleste af os.  

Det er en gruppe, hvor der er plads til at dele erfaringer og til at blive klogere på dig selv. Der vil blive sat fokus på både krop, psyke og nærvær. Vi dykker ned i kompleksiteten af et vægttab og du får mulighed for at gå på opdagelse i dine egne styrker og svagheder.

Dette er en gruppe med særligt fokus på mindfulness, mønstre og oplysning. Du vil gennem forløbet blive klogere på dig selv og de strategier, der skal føre dig sikker og behageligt igennem et vægttab. Du vil blive klogere på dine egne mål.

Du får adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor det er muligt at sparre med hinanden internt i gruppen. Yderligere vil du ved gruppens opstart modtage en dagbog til udvidelse af din egen bevidsthed omkring dine vaner.

Gruppen forløber over 6 gange á 3 timer. Du er velkommen til at kontakte mig hvis du er mere nysgerrig.

 

TID 

Vi mødes 6 mandage kl. 17.30-20.30 fra maj til september.

Datoerne er som følger:

9. maj, 23. maj, 13. juni, 8. august, 29. august, 26. september

 
PRIS

3.700,- kr. 

 
TILMELDING

Du tilmelder dig i bookingkalenderen under "Hold". Hvis du har svært ved at finde det, er du velkommen til at kontakte mig på 22700197.


BOOK DIN PLADS HER

 

 

BEMÆRK VENLIGST

Tilmeldingen er bindende, og pengene gives ikke tilbage. Skulle du blive forhindret, er du mere end velkommen til, at forære din plads til en anden. Du skal bare give besked om det. Det kan du gøre på SMS til 22700197.

Holdet gennemføres ved minimum 6 deltagere. Hvis der ikke er nok tilmeldinger, vil du få dine penge tilbage ved aflysning.