TERAPI

Engang imellem opdager vi, at vi er fanget i vores egne mønstre. I vores gamle måder at reagere på, som vi ofte med viljens og tankens magt har forsøgt at mane til jorden og lægge fra os gennem tiden. Og alligevel hænger de ved... Mønstre, vaner og adfærd. Sider af os selv, som vi ofte ikke bryder os om. Men de har et formål med at eksistere, og de er kommet som en gave til os på tidspunkter, hvor vi har haft brug for dem. 

Gennem terapi er det muligt for dig at få øje på de skjulte mekanismer, der ligger gemt i dig. At få øje på det der er glemt, eller som aldrig har fået stemme eller ord. At lade lyset i dig selv bryde frem og give slip på de hæmmende overbevisninger, som har fulgt dig gennem livet.

Kender du til en eller flere af de følgende problematikker?

 • stress
 • udbrændthed
 • uhensigtsmæssige vaner og adfærdsmønstre
 • overreaktioner i almindelige livssituationer
 • at føle dig fastlåst i livet
 • følelsen af livskrise
 • tilbøjelighed til selvkritik
 • dårlig selvtillid eller lavt selvværd

Ved at opnå en højere grad af selvindsigt og bevidstgørelse kan du finde kraften til at tage ansvaret tilbage for din egen livssituation og ændre indstillingen til dig selv og andre. Det er på den måde, at du kan blive fri i dit liv. Det er i bevidstheden at guldet er gemt. Det at kunne få øje på de gaver, der ligger gemt i vores allertidligste overlevelsesstrategier er en ny måde at kunne trække vejret på. Det som de opstod ud af, og som de er sindets forsøg på at hjælpe med, er som regel de scenarier, som vi fryser fast i. Vores handlemuligheder og vores frihed går tabt. Men finder vi guldet, så finder vi vejen igennem og skaber plads til at komme ud på den anden side. Ud i luften, lyset og i friheden.  

Når du kommer til mig, bliver du først og fremmest mødt med accept og respekt. Du vil blive mødt med rummelighed, tålmodighed og varme, og der vil altid være plads til alt det, som fylder i dig. Så hvis du har mod på at starte på din egen rejse imod personlig udvikling, eller er du allerede i gang og gerne vil fortsætte, så vil jeg byde dig mere end velkommen i min stol. 

mig2
 • The Mindful Way

  “Lina er både varm og omsorgsfuld, men også enormt kompetent. Det er fantastisk at møde et menneske som er så empatisk og dygtig. Her føler man sig virkelig set, hørt og mødt. De varmeste anbefalinger herfra.”

  - tidligere klient

 

 BOOK TID NU

 

PRIS

750,- for en session á 75 minutter (rabat gives til ID studerende)

(Hvis du vil have NADA øreakupunktur (læs mere her) som supplement vil der være et tillæg på 50,-)  

 

KLIPPEKORT

5 gange til 3.500,-

10 gange til 6.500,-

(klippekort kan købes i bookingsystemet eller ved session)

 

BOOK EN TID

Hvis du er nysgerrig, er du altid velkommen til at kontakte mig på 22700197. Og ellers kan du booke en tid i bookingkalenderen på knappen ovenoverr. Er der ingen ledige tider i kalenderen, der passer dig, så kontakt mig endelig. Jeg har ledige tider aften og weekend.