SOFT & SLOW YOGA

YOGAHOLDET FOR DIG, DER ØNSKER AT FINDE RO I DIN KROP OG I DIT SIND.

Velkommen til det blideste og blødeste yogahold, hvor du kan trække stikket, lande dybt i dig selv og få en pause fra hverdagen. Her arbejder du særligt med meditation, fordybelse og kontakt med kroppen. 

Dette lille, hyggelige holdforløb er særligt for dig, der oplever stress. For dig der synes at verden går for hurtigt, og som godt kunne bruge et åndehul. For dig der gerne vil fordybe dig i din praksis og give dig selv en ny måde at møde hverdagen på. Hvad end du kommer med, så er du mere end velkommen.

Vi starter ud med en lidt længere og dybere meditation, så du får lov til at lande i krop og sjæl inden vi går videre til den mere fysiske praksis. Der vil være forskellige typer af meditationer med både fokus på vejrtrækning, på krop og på mantra. Yogaen vil være blid hatha yoga med et snert af vinyasa, så du stadig opnår en god varme og energi i kroppen i kombination med blødheden. Vi slutter af med skøn savasana i en afslappende restorativ stilling.  

I studiet er der yogamåtter, varme tæpper og diverse redskaber, så kom blot som du er.


TID 

Lørdage kl. 9.00-10-15. Holdstart i d. 5. marts 2022

 
PRIS

1000 kr. for 10 gange


TILMELDING

Du tilmelder dig i bookingkalenderen under "Hold". Hvis du har svært ved at finde det, er du velkommen til at kontakte mig på 22700197.


BOOK DIN PLADS HER


 
BEMÆRK VENLIGST

Tilmeldingen er bindende, og pengene gives ikke tilbage. Skulle du blive forhindret, er du mere end velkommen til, at forære din plads til en anden. Du skal bare give besked om det. Det kan du gøre på SMS til 22700197.

Holdet gennemføres ved minimum 4 deltagere. Hvis der ikke er nok tilmeldinger, vil du få dine penge tilbage ved aflysning.