FLOW YOGA

YOGAHOLDET FOR DIG, DER ØNSKER STYRKE, FLEKSIBILITET OG MOBILITET I DIN KROP.

Flow yogaholdet er baseret på vinyasa flow yoga, og du vil opleve øget energi i din krop. Det er en dynamisk, flydende yogaklasse, hvor der er øget fokus på åndedrættet. Det er en klasse der giver sved på panden, men alle kan være med. Så hvis du er nybegynder, er du mere end velkommen.

Vi starter ud med at lande på måtten og komme til stede i egen krop. Derefter laver vi opvarmende stillinger og fordyber os i et par solhilsner, så der kommer flow i kroppens energier. Den resterende yoga vil være sekvenser af diverse stillinger, hvor vi til tider kan komme til at udfordre kroppens udholdenhed. Yogaen vil være vinyasa yoga med et snert af hatha, så du går derfra med en fornemmelse af ny energi. Vi slutter af med dejlig velfortjent savasana.  

Det lille, hyggelige holdforløb er for dig, der gerne vil fordybe dig i din praksis og give dig selv ny energi og livskraft i hverdagen.

I studiet er der yogamåtter, varme tæpper og diverse redskaber, så kom blot som du er.


TID 

Tirsdage kl. 17.15-18.30. Holdstart i d. 8. marts 2022


PRIS

1000 kr. for 10 gange


TILMELDING

Du tilmelder dig i bookingkalenderen under "Hold". Hvis du har svært ved at finde det, er du velkommen til at kontakte mig på 22700197.


BOOK DIN PLADS HERBEMÆRK VENLIGST

Tilmeldingen er bindende, og pengene gives ikke tilbage. Skulle du blive forhindret, er du mere end velkommen til, at forære din plads til en anden. Du skal bare give besked om det. Det kan du gøre på SMS til 22700197.

Holdet gennemføres ved minimum 4 deltagere. Hvis der ikke er nok tilmeldinger, vil du få dine penge tilbage ved aflysning.